How to wear Scrunchables

How to wear Scrunchables - Sustainable Scrunchies

Ben je het wachten op het moment dat we naar de kapper mogen moe? Is het hoog tijd dat er iets gebeurt met je haren? I feel you! Maar je kapster gaat trots zijn als je nog even op je tanden bijt en het niet helemaal verbrod!

Om je te helpen, heb ik een leuke oplossing voor jouw haardos: Scrunchables!

Deze kleurrijke Sustainable Scrunchies vrolijken je kapsel meteen op, houden die vervelende haarsprieten uit je gelaat en zorgen voor een verfrissende en nieuwe look.

Weet je niet hoe je ze kan dragen? Download hier de GRATIS “How to wear Scrunchables” gids met 9 leuke manieren om je Scrunchable te dragen.

Mijn favoriet? Een palmboom op mijn hoofd met de vrolijke Scrunchable Summer Bird.

Wat zijn Scrunchables?

Scrunchables zijn Sustainable Scrunchies. Deze scrunchies worden met de hand gemaakt van gerecycleerd stof.

De stoffen en stofresten (vaak van op zolder) krijgen een nieuw leven en worden omgetoverd tot de mooiste, kleurrijkste en duurzaamste scrunchies die je ooit hebt gezien.

Waarom Scrunchables?

Bij mAke begon alles met het idee om oude kleding en oude stoffen een (tweede) leven te geven. En vanaf vandaag vind je dus een nieuw handgemaakt product toegevoegd aan de collectie van mAke: de Scrunchables.

Met de tonnen stof die bij oma en mama op zolder liggen, kan een land bedekt worden.

Een deel van deze stoffen en stofrestjes krijgen nu dus een (tweede) leven, als Scrunchable en wie weet pimpen ze binnenkort jouw kapsel.

How to wear Scrunchables - Sustainable Scrunchies