One-on-One Make-up Workshop

Instant Feel Good met Natuurlijke Producten

make-upworkshop Anke

Nooit nog rotzooi op je gezicht en klaar in minder dan 10 minuten?​

Ik heb iets te bekennen, ik ben totaal geen ochtendmens en geraak vaak moeilijk uit mijn bed #guilty. Bovendien staat er ‘s morgens heel wat op mijn to-dolijstje: yoga, me wassen, ontbijten, boterhammen smeren, de honden uitlaten en mijn tas maken. Daarbovenop zie je me nooit zonder make-up het huis verlaten.

Ondanks dat ik echt enorm slecht ben in de ochtendrush en -timing, heb ik zo mijn trucjes om makkelijk, snel en deftig een make-up aan te brengen. ‘s Morgens lukt het me om in 5 minuten mijn make-up te doen. Tenzij ik slecht geslapen heb, dan ben ik iets trager en duurt het maximum 10 minuten.

Dan ben je hier op de juiste plaats

Tijdens de one-to-one make-up workshop leer je hoe jij jezelf in een mum van tijd omtovert 
van sleepyhead tot een wakkere vrouw die de wereld aan kan.

Wat houdt zo’n workshop in?

Tijdens de korte kennismaking, geef ik je een woordje uitleg over de producten en tools die we gaan gebruiken, de werkwijze die we gaan hanteren en heb je de kans om eventuele vragen of problemen waar je mee zit aan te kaarten. Na deze korte kennismaking gaan we samen aan de slag.

Ik doe elke stap eerst op mezelf voor, zodat jij heel goed ziet hoe jij dit bij jou toepast. Nadat ik de stap heb voorgedaan en een woordje uitleg heb gegeven, is het jouw beurt. Jij herhaalt dezelfde stap op je eigen gelaat.

Terwijl jij dit doet, kijk ik toe en stuur ik bij waar nodig. Met enkele handige tips ben je er snel mee weg en bouwen we samen het stappenplan op tot het finale resultaat. 

Op die manier leer jij al doende hoe je makkelijk een make-upje aanbrengt en weet je wat te doen de volgende dag. Want dan sta je er alleen voor in je badkamer ;).

Om je gerust te stellen: je krijgt een face chart mee waarop je tijdens de workshop de verschillende stappen aanduidt en de nodige aandachtspunten noteert. Zo ben ik er toch nog een beetje bij als je het even niet meer weet.

Dus wil jij ‘s morgens ook in 5 minuten:

 • je wakker en goed voelen?
 • blaken van zelfvertrouwen?
 • weten dat je de hele dag door straalt?
 • natuurlijke, cleane make-upproducten multifunctioneel leren gebruiken?
 • met een minimum aan producten, een maximaal resultaat halen?

Dan is deze make-up workshop wat jij nodig hebt.

Het is is een super fijn verwenmoment voor jezelf, waar je lang nadien nog plezier van hebt. Want nadat je deze make-upworkshop gevolgd hebt, start je elke dag met zelfvertrouwen en feel good vibes.

Je bent bovendien zeker dat je kwalitatieve producten gebruikt en miskopen in de make-upshop zijn dus voorgoed voorbij.

Je wint dagelijks tijd door de vlotte routine en extra leuk om je reflectie of spiegelbeeld te zien door de dag.

bachca make-up penselen
Kaatje Klantreview
cîme skincare
persoonlijke make-up workshop

🦠 Is dat allemaal Corona Proof?

YES IT IS! Ik heb met alles rekening gehouden:

 • Handen ontsmetten bij het binnenkomen.
 • We zitten op anderhalve meter van elkaar.
 • Er is altijd alcoholgel voorzien, dus je kan dit eender welk moment gebruiken.
 • Alle producten worden grondig ontsmet.
 • Je krijgt je een eigen, volledig gereinigde en ontsmette, penselenset om mee aan de slag te gaan.
 • Ik doe elk stapje voor op mezelf en begeleid jou als je de stapjes nadoet bij jezelf.
 • Er is geen enkel contact nodig.

Bovendien stuur ik je niet met lege handen naar huis, je krijgt:

 • Uitgebreide hands-on workshop
 • Makkelijke toepasbare tips & tricks
 • Een face chart waarop je alle stappen aanduidt
 • Een leuk cadeautje
 • De mogelijkheid om producten aan te kopen
 • 10% korting op de producten (in de webshop)

Zij gingen je voor

My Happy Clients!

Ann beveelt mAke aan
5/5
Vandaag een workshop make-up gedaan bij Anke! En wat een resultaat!!! Ze legt alles heel geduldig uit en leert je de basics in no time! Leuke tips gekregen die ik dagelijks kan toepassen. Onmiddellijk ook de juiste producten voor mijn licht huidje kunnen aankopen. Kortom: top top top!!
Testimonial Ann
Ann Keunen
Saartje beveelt mAke aan
5/5
Gisterenmiddag een heel leerrijke workshop make-up mogen volgen bij mAke. Anke neemt echt haar tijd, legt alles heel duidelijk uit en helpt je met veel plezier. Ik leerde leuke technieken bij die ik zeker ga toepassen in mijn dagelijkse routine! Stralend en met een grote glimlach naar huis gegaan!
Testimonial Saartje
Saartje Puzio
Kirsten beveelt mAke aan
5/5
Samen met mijn beste vriendin een make-up workshop gevolgd bij Anke. Was een heel leuke ervaring! Alles werd duidelijk uitgelegd, fijne producten, vlotte babbel. Zeker een aanrader!
Testimonial Kirsten
Kirsten Voortmans