Hasselt in December

a Sustainable Shopping Guide

Sinds 1 Oktober vind je de eerste fysieke winkel van mAke in Hasselt. Als je een stukje verder woont, is het iets minder evident om me te komen zoeken in Hasselt. Maar ik kan me volledig voorstellen dat je super benieuwd bent naar de fysieke winkel en je graag de mAke vibe komt opsnuiven?

Enkel voor mAke afzakken naar Hasselt is natuurlijk zonde, want er is nog zoveel leuks te ontdekken! & Daar ontstond een leuk idee voor de gezelligste maand van het jaar: een Sustainable Shopping Guide voor Hasselt in December.

In deze gids neem ik je mee in het wondere Hasselt, deel ik mijn favoriete shop-adresjes, de leukste plekken voor Food & drinks, maar ook hoe je vlot in Hasselt geraakt, waar je het makkelijkst (& goedkoopst) kan parkeren en waar je kan logeren als je er een weekend van wilt maken.

Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang de gids gratis in je mailbox & hopelijk zak je in december gezellig af naar Hasselt.

Hasselt in December Sustainable Shopping Guide