#IBUYNEARBY Christmas Shopping Guide

#IBUYNEARBY CHALLENGE

De zon scheen in mijn ogen & ik had een idee: ik wil de zon zijn die in jouw ogen schijnt. Niet letterlijk, maar I wanne shine my light on you & ik wil iets doen. Een beetje geklieder op mijn bladje papier later, had ik een idee, een challenge: #IBUYNEARBYCHALLENGE

Ik daag jou uit om dit najaar lokaal te shoppen (& daarna ook nog).

Er ontstond al een kleine beweging bij de lockdown in maart én naar aanleiding van het inkomen van Amazon eigenaar Jeff Bezos groeide het bewustzijn nog meer. We willen namelijk niet nog meer geld “pompen” in de allergrootsten, maar net de kleintjes dicht bij ons steunen in wat ze doen.

Jep I know, I’m one of them. Geloof me maar op mijn woord: elke keer je bij mij iets aankoopt, tover je een glimlach op mijn snoet en doe ik een dansje. Dat is toch wat we willen? Dat er aan de andere kant van de toonbank iemand oprecht gelukkig is dat je iets kocht? 

Maar ik daag je dus uit om je Kerstinkopen te doen bij lokale handelaars en webshops. En ik bedoel écht AL je Kerstinkopen (of toch zo veel mogelijk): je outfit, cadeau’s, decoratie, maaltijden, noem maar op.

Ofcourse help ik je daar met veel plezier bij. Daarom creëerde ik deze GRATIS Christmas Shopping Guide, met cadeautips voor leukste gifts bij mAke, maar ook bij ander lokale ondernemers!

#IBUYNEARBY #IBUYNEARBYCHALLENGE

Christmas Shopping Guide
Producten 1 - 1 van 1. Producten op deze pagina
  • Sale!
    houten haarborstel
  • Aanbieding!
    Look J-Lab3L by me